Kortingscodes en bespaartips gebundeld op één website: handig!

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe smartphone. Mijn vorige, een iPhone 5, had z’n beste tijd wel gehad doordat hij redelijk wat schade had opgelopen toen ik hem enkele weken per ongeluk liet vallen. Best wel jammer, want de software van de iPhone werkte nog zoals toen ik hem net gekocht had. Het was dus een onvoorziene aankoop die ik liever niet gedaan had.

Op zoek naar kortingen

Omdat ik al een tijdje een iPhone in m’n bezit had, was ik vastberaden om opnieuw een iPhone te kopen. Het enige minpunt aan deze aankoop was dat een nieuwe iPhone aankopen redelijk duur is. De prijzen die ik op het internet zag voor een nieuwe iPhone 6 vond ik net iets te duur voor iets wat uiteindelijk nog steeds een gsm, in dit geval een smartphone, is.

Onlangs las ik op het internet echter over kortingscodewebsites waar je kortingscodes kunt vinden om te besparen op je online aankopen. Dus besloot ik om de proef op de som te nemen en op zoek te gaan naar een kortingscode voor webshops waar je een iPhone 6 kunt kopen.

Al snel kwam ik terecht op de website www.scotty.be. Deze website is volgens mij niet echt een kortingscode website, maar ik vond er toch kortingscodes en aanbiedingen van enkele webshops waaronder Media Markt, ColliShop en Orange. Allemaal webshops waar ik een nieuwe iPhone 6 kan kopen. Uiteindelijk besloot ik om mijn nieuwe smartphone online te kopen bij Orange. Omdat ik er gelijk een abonnement bij nam viel het uiteindelijke aankoopbedrag van m’n nieuwe iPhone 6 vrij goed mee.

In de toekomst zal ik zeker opnieuw Scotty raadplegen vooraleer ik iets online koop. Ik zag ook dat ze er heel wat bespaartips hebben, altijd handig!