Online parfum kopen: geen makkelijke opgave

Naast elektronica ben ik ook geïnteresseerd in alles wat met mode te maken heeft. Daarbij hoort uiteraard ook cosmetica zoals parfum en andere schoonheidsproducten. Op internet kun je op heel wat verschillende websites veel informatie terugvinden over de nieuwste schoonheidstrends en de nieuwste producten die op de markt zijn.

Regelmatig een nieuw geurtje

Ik hou er van om op regelmatige basis, om de twee à drie maanden, een nieuwe parfum te kopen. De keuze van mijn parfum baseer ik meestal op artikels die ik op internet lees. Uiteraard ga ik ook eerst eens naar de winkel om de parfum te ruiken. Indien ik overtuigd ben, ga ik op internet op zoek om de beste prijs te vinden.

Ici Paris XL

Dit vind ik nog steeds één van de beste webshops die er op dit moment is. Naast parfum vind je er ook andere schoonheidsproducten zoals mascara’s, verzorgingsproducten, accessoires, … Meestal zijn de producten in de webshop van Ici Paris XL ook de goedkoopste. Zeker wanneer je kijkt op de pagina “actie & promoties” kun je echt koopjes doen. Maar uiteraard is het aanbod dat je er terugvindt echt ongelofelijk.

Parfumswinkel

De webshop van Parfumswinkel lijkt op het eerste zicht een degelijke concurrent voor Ici Paris XL. De €5 korting die je op je eerste bestelling krijgt, zal volgens mij veel mensen kunnen overtuigen. Je moet er wel een geldig mailadres in ruil voor geven, maar voor veel mensen zal dit geen probleem vormen. Het aanbod van Parfumswinkel is echter iets kleiner dan dat van Ici Paris XL. Maar toch vind ik Parfumswinkel een degelijke webshop voor iedereen die op zoek is naar parfum en cosmetica. Bovendien wordt je bestelling gratis verzonden als je voor meer dan €50 koopt.

Parfuma

In tegenstelling met de webshop van Parfumswinkel krijg je bij de webshop van Parfuma geen korting op je eerste bestelling. Dit zou mij al overtuigen om mijn eerste bestelling bij de concurrentie te plaatsen. Maar het moet wel gezegd zijn dat de webshop van Parfuma zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Bovenaan zie je alle verschillende categorieën staan en zo kun je snel en eenvoudig het product terugvinden dat je zoekt.

Conclusie

De drie verschillende webshops zijn alle drie goede en vooral gebruiksvriendelijke webshops om er parfum of cosmetica te kopen. Wanneer je het aanbod van de drie webshops met elkaar vergelijkt merk je echter wel een verschil tussen het uitgebreide aanbod van Ici Paris XL en het iets kleinere aanbod van Parfumswinkel en Parfuma. Toch zijn dit voor mij de drie beste webshops van het moment om je parfum en cosmetica online te kopen.