24pharma: het gemak van een online apotheek

Zoals je weet ga ik voor mijn blog Oivo.be regelmatig op zoek naar nieuwe dingen. Een van de nieuwe dingen die de laatste jaren erg populair geworden is, is een online apotheek. “Waarom zou je je producten online kopen in apotheek online kopen terwijl er verder in de straat een apotheek is waar je terecht kan?”, vraag je je waarschijnlijk af? Wel, een online apotheek zoals bijvoorbeeld 24pharma.be biedt heel wat voordelen.

Betere privacy

Eerst en vooral is er natuurlijk de drempel waarmee veel mensen geconfronteerd worden wanneer ze binnenstappen in een gewone apotheek om de hoek. Zeker wanneer je een medicijn nodig hebt voor een gênant probleem of wanneer je een probleem hebt dat je eigenlijk enkel en alleen voor jezelf wenst te houden, is een gewone apotheek voor veel mensen geen pretje. In een online apotheek hoef je aan niemand iets te zeggen of te vertellen: je bestelt de artikelen die je nodig hebt zoals verzorgingsproducten of cosmetica en klaar is kees.

Enorm groot aanbod

Wanneer je langs gaat bij een gewone apotheker dan kan het zijn dat het product of medicijn dat je nodig hebt tijdelijk niet voorradig is. De kans dat je dit tegenkomt in een online apotheek zoals 24pharme is een stuk kleiner. Het aanbod is er veel groter. Je vindt er zowat alle producten van gekende merken zoals Eucerin, Louis Widmer, Avène, Caudalie, Nuxe, …

Vaak goedkoper

Een laatste groot voordeel van een online apotheek is dat de producten er vaak een stuk goedkoper zijn dan bij een gewone apotheek. Een online apotheek geeft klanten vaak ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een kortingscode om zo een korting van bijvoorbeeld 5% te verkrijgen op hun totale aankoopbedrag.