Getest: de webshop van Codima

Zoals je al kon lezen op mijn website ben ik gek op alles wat met elektronica en gadgets te maken heeft. Zelf heb ik thuis ook redelijk wat “computermateriaal” staan. Waarom noem ik het computermateriaal? Wel, omdat ik dit de perfecte verzamelnaam vind voor alles wat met de computer te maken heeft.

Naast het materiaal dat ik thuis reeds heb, hou ik er ook echt van om regelmatig het internet af te schuimen op zoek naar leuke webshops waar je computers en computeraccessoires kunt kopen. Tijdens m’n laatste zoektocht kwam ik de webshop van Codima tegen. Op de “over ons” pagina viel te lezen dat Codima een computerspeciaalzaak is, zowel online als offline, in Gent.

Zeer groot aanbod

In de webshop van Codima kun je computers, laptops, tablets, computeronderdelen, printers en randapparatuur kopen. Het aanbod van verschillende merken is echt wel uitgebreid, zo vind je er Acer, Apple, Asus, Brother, Huawei, Samsung en nog heel wat andere gekende en minder gekende merken. In totaal vind je er ongeveer 10.000 verschillende artikelen van meer dan 100 verschillende merken.

Apple Authorised Reseller

Het leuke aan Codima is dat ze bovendien ook een Apple Authorised Reseller zijn. Wat betekent dat ze alle iPads, iPhones, iMacs en bijhorende accessoires verkopen. Iets wat niet van iedere gelijkaardige webshop gezegd kan worden.

Codima doet ook herstellingen

Nog iets wat Codima uniek maakt, zijn de herstellingen die ze uitvoeren. Een defecte laptop, een kapot scherm, een smartphone die niet meer werkt, … Persoonlijk vind ik het altijd leuk als ik weet waar ik terecht kan indien er iets defect is, in dit geval dus bij Codima.

Tip: bestel voor minstens €300

Betaal je ook niet graag voor de verzending van je bestelling? Wel, ik ontdekte dat je verzending volledig gratis verzonden wordt indien je een bestelling plaatst van minstens €300.