Daten in 2021, kunnen we het nog?

De pandemie heeft beslag gelegd op het datingleven van de singles onder ons. Was je single net toen de corona-heisa begon, dan is er een grote kans dat je ook nu nog solo door het leven gaat. Maar, niet getreurd, het sociale leven komt langzaam weer op gang. En dat betekent dat we ook weer aan het daten kunnen. Heb jij het nog in je?

Go out, meet new people

Ben je na een jaar pandemie en thuiszitten een pro geworden in daten via Tinder en andere datingsites? Een echte online casanova? Dat begrijpen wij maar al te goed, we moesten ons met iets bezighouden, right? Toch kan je tegenwoordig ook je real life flirtkwaliteiten weer aanscherpen, want halleluja, we kunnen weer nieuwe mensen ontmoeten! In de kroeg, nu ja, op het terras van de kroeg, en straks weer gewoon op restaurant, in de fitness of hou je vast, misschien zelfs weer in de cinema? Ja, binnenkort kan er weer aardig wat. En dat breng dus ook wat datingmogelijkheden met zich mee. Echte doorwinterde enthousiastelingen verlaten hun huis niet zonder een aantal condooms te kopen. Want, zit de sfeer erin dan weet je nooit wat de avond kan brengen.

Oogcontact en praatje

Zij die het wat rustiger aanpakken spelen het spel van daten en flirten wat langer.

Het begint allemaal met oogcontact en langzaamaan komt van het een het ander. Totdat, op een zeker moment de eerste vonk overslaat. Oké, je hebt nu telefoonnummers uitgewisseld. De eerste stap is dus gezet. You go tiger! Maar, wat nu? Stuur jij eerst, stuurt zij eerst? Het kat-en-muis-spelletje kan beginnen! Hij droomt stiekem al van jouw lichaam en ging alvast glijmiddel kopen om zijn driften te temperen. Jij blijft met je beide voeten op de grond en houdt de boot wat af, slim gespeeld. Want mensen willen vaak wat ze denken niet te kunnen krijgen, dat is na een jaartje corona nog niet veranderd. Gaan jullie toch over tot een eerste afspraakje? Dan kan de pret beginnen.

© Pixabay.com

The day after

En dan heb je eindelijk die fameuze date gehad. Verliep alles volgens plan, dan hebben jullie een spetterende avond achter de rug. Zien jullie nog een tweede date zitten? Of is het vet na de eerste date al van de soep? Dat kunnen jullie nu helemaal zelf bepalen. De poorten naar het datingleven staan straks weer helemaal open en was het deze keer niet helemaal jouw ding? Dan kan je verder genieten van sekstoys zoals een pocketpussy, of zijn er nog genoeg visjes in de zee waar je misschien wel wat langer mee zwemmen wil!